sobota 9. června 2012

Černá historka

Začíná to jako černá historka.

Jeden člověk se ráno probudil a přestože měl předchozího dne bouli, ráno ho šíleně bolela stehna. 

Co se stalo?

Jistý muž, mladý, víceméně vzdělaný a nepochybně velmi oblíbený ve společnosti (kdopak to může být? :-) ) připravoval alkoholovou bouli. Jelikož byl chvíli bez dozoru a chtěl, aby všechno bylo bezchybné a protože neměl s přípravou boule potřebné zkušenosti, do připraveného ovoce nalil celou láhev rumu. Poté dorazil vrchní kontrolor Jirka a ujistil mě (tak a mladý muž je odmaskován! :-D), že takto silné to nebude dobré, abych to trochu slil a dolil perlivou vodou a džusem. Uposlechl jsem a dvě deci odlité tekutiny vyzývavě stály na kuchyňské lince. Jelikož jsem si, vzdělanec, dovodil, že už je to stejně naředěné ovocnou šťávou, takže to tak silné nebude, poslal jsem během chvilky, kam alkohol patří :-) Bylo to sladké, bylo to dobré. Rum mě nikdy neurazí.

Poté jsem se začal nořit do příjemné nálady opojení ovocnými výtažky :-) A najednou bylo ráno. A bolely mě nohy. A netušil jsem, jak je to možné !?

Řešení:

Má srážka s rumovou dvoudeckou mě postupně přibližovala k bezvědomí. Dále to znám jen z vyprávění. Kamarádka mě vzala pod křídlo a prošla se mnou celé Černice. Navíc jsem každých pár metrů musel dělat dřepy, abych to trochu rozdýchal. Když jsme se z vycházky vrátili, zakončil jsem slavný boulodýchánek neslavným ústupem do hajan. Ráno jsem měl okno jak výkladní skříň a neustále jsem nemohl přijít na to, čím to, že mě bolí ta stehna :-)

Kdo nemáte dosti umu,
nekoupejte pysky v rumu.
Když nemáte k pití vlohy
ráno z něho bolí nohy.


Žádné komentáře: